Algemene voorwaarden

Algemeen
a) Deze voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten, die door de afnemer en Depot Rotterdam gesloten worden.
b) Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is Nederlands recht toepasselijk.
c) Op al onze aanbiedingen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing.

Betaling
Na een bestelling ontvangt al snel een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten, inclusief eventuele verzendkosten, vermeld.
U krijgt ook een ordernummer.
Indien u nog niet direct heeft afgerekend, is het mogelijk zelf over te maken via uw bankprogramma of ouderwetse overschrijfkaart.
U betaalt dan met gebruik van IBAN (NL 55 ABNA 0540 1001 29) en evt. BIC/SWIFT (ABNANL2A) t.a.v. Depot Rotterdam te Rotterdam.
Bij betaling per bank of giro geldt als datum van betaling de datum van creditering op de bankrekening van Depot Rotterdam.
Betaling dient volledig binnen 7 werkdagen na orderdatum aan Depot Rotterdam te zijn voldaan.
Indien een betaling niet na 7 dagen is voldaan, zal de overeenkomst automatisch worden geannuleerd.

Verzending en levering
Artikelen worden (op werkdagen) verstuurd na ontvangst van uw betaling. Er wordt per PostNL verzonden naar adressen in Nederland, België en Duitsland en enkele andere West-Europese landen. Verzenden naar landen die niet vermeld worden, op aanvraag.
Binnen Nederland en België arriveren de pakketjes meestal de 1e of 2e werkdag na verzending, maar soms duurt het 2 of 3 dagen langer. Bij elke bestelling die aangeboden wordt aan PostNL, zal de afnemer, per e-mail door Depot Rotterdam op de hoogte worden gebracht.
Er wordt een vast bedrag (à‚ E 3,95) voor verzenden en verpakken in rekening gebracht.
Op aanvraag en met extra kosten kan uw bestelling verzekerd verzonden worden.

Ruilen/ terugzenden
Ruilen of terugzenden is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst. Het artikel en de originele verkoopverpakking moeten in onberispelijke staat zijn. 
De kosten voor het retour zenden zijn voor de rekening van de klant. Opnieuw versturen na ruil verzorgt Depot Rotterdam.
Neem voor het retourneren of ruilen van een artikel contact op met Depot Rotterdam. 

Reclamatie
U wordt geacht de producten, zodra deze door u zijn ontvangen, te keuren en vast te stellen of de producten in orde zijn.
Bij foutieve levering of fabricagefouten zorgen wij voor gratis herlevering of restitutie van het betaalde. Neem hiervoor contact op via info@Depot Rotterdam.com of via de tickets van onze site Niet aangemelde retourzendingen worden geweigerd. Reclamaties binnen 7 dagen na ontvangst.
De in de branche gebruikelijke afwijkingen en/of verschillen in kwaliteit, maat, model of afwerking kunnen geen grond zijn voor reclamatie.

Retourneren
Ruilen of terugzenden is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst.
De originele verpakking moet intact zijn en het artikel in onberispelijke staat.

Stappenplan:
1) Via de site kunt u een retourzending aanmelden.
2) Je moet ingelogd zijn (een account hebben). Heeft u deze nog niet? Ga naar de homepagina en onderin het zwarte vlak, klik je op "registreren".
of volg deze link:
https://depotrotterdam.com/account/login/
3) Als uw account gereed is, ga je naar "mijn bestellingen". Daar is een knop voor retourneren.
of volg deze link:
https://depotrotterdam.com/account/orders/
4) Retourneren is op uw kosten. Als de verpakking plat genoeg is (3,2 cm max) mag het in een envelop, dat is goedkoper. Anders wordt het toch een pakket.
5) Als u wilt ruilen geef dat dan aan, bij uw retourmelding of op een apart briefje in het pakket. Bij ruilen is het opnieuw sturen van ons naar u gratis.
6) Komt u er niet uit, dan bellen of mailen! Wij helpen u graag verder.